Facebook Twitter LinkedIn

Buiten

Via de openslaande deuren kunnen direct buitenactiviteiten ondernomen worden. Dit sluit aan op de uitgestrekte polder zover u kunt kijken, een prachtige tuin met diverse terrassen en zitjes. Het water, de wolken, de vele soorten vogels en andere dieren, maar vooral ook de rust bieden een inspirerende omgeving. Outdooractiviteiten kunnen bij tegenvallend weer uitgevoerd worden in de grote loods.

shadow Vergaderen, afhankelijk van temperatuur en tijd van de dag: in de zon of in de schaduw.
exitOutdoor activiteiten ontplooien, er is voldoende land en water aanwezig . Bij tegenvallend weer kunnen de oefeningen ook worden uitgevoerd in de loods, een grote buitenruimte met veel mogelijkheden.
trackEen prachtige wandeling maken door de Krimpenerwaard. U krijgt van ons een routebeschrijving.
bicycle Genieten van de omgeving op de fiets. U komt door leuke dorpen als Bergambacht, Berkenwoude en Stolwijk. Ook het prachtige stadje Schoonhoven ligt op fietsafstand. Desgewenst kunt u bij ons fietsen huren.
house Na het wandelen of fietsen is het weer goed thuiskomen in de PolderRuimte. U gaat met nieuwe energie verder met uw programma.
rural Op ons eigen terrein treft u veel rust, maar u zult nooit alleen zijn. Onze levende have houdt u gezelschap. U ziet kippen, parelhoenders, schapen, een geit en paarden. U werkt in de dynamiek van het groene hart van Holland.

buiten